Just in case no one has smiled at you today...


My name: rossya ahd
My Fotopage: http://rossyabakes.fotopages.com/
About me:
From: Singapore
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Harlina Zakaria
Latest entry:Eishen Gakuen Higashino High School Study Visit
View this Fotopage entry
Jama Hameed
Latest entry:Three coloured leaves
View this Fotopage entry
kham khamsiah
Latest entry:konvo
View this Fotopage entry
Latinah Mohamad
Latest entry:PENGALAMAN HAJI 1431H
Alhamdulillah...setinggi2 kesyukuran ke hadrat ALLAH SWT.... hanya dengan izin ALLAH dapatlah kaki ini dijejakkan dibumi suci, Makkah alMukarramah dan Madinatul Munawwarah... 43 hari disana terlalu singkat rasanya.. Alhamdulillah juga, ALLAH izin dapat berada dibawah bimbingan USTAZ DR ABDUL BASIT, yang ikhlas dan bersungguh membimbing semua jemaah. Moga semua warga ASH HAR travel diberkati dan dirahmati NYA.... :-> View this Fotopage entry
Edoras FotoZine
Latest entry:2017 First Pic
Test photo View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
sue cute
Latest entry:HAPPY BIRTHDAY TO ME......; 21 Nov 2010
Hi Gals/ Guys, Sue ingin mengambil kesempatan di sini untuk merakamkan ucapan terima kasih yang tak terhingga kepada yang tersayang, keluarga, sahabat, teman dan rakan yang masih setia mengingati / mendoakan Hari Lahir Sue pada tahun ini......dan ada yang dah bagik hadiah & celebrate in advanced lagi he!he!....May Allah Bless All of You... p/s Ini Sue sertakan Sue Pic with grey; gambar yang tak pernah di publish kat mana-mana entry kat FP lagi... View this Fotopage entry
Sue With Lovely Grey......Happy Birthday To Me.....
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
yangmazni n yahya
Latest entry:Jalan-jalan Sabah 10 - 15 Jun 2010 (part IV)
TAMAN LAUT TUANKU ABDUL RAHMAN a great and enjoyable snorkeling experience .... fantastic!!!!!!!!!!!!!1 View this Fotopage entry
korok yang menggigit
Latest entry:Shot yang tertembak ..
Lokasi: Muzeum Peperangan Ho Chin Ming. Bila kamera ambo di arahkan kepada anak patong ini..muka manis dia berubah jadi masammm ... Ambo sangka anak patong . .rupa rupa nya bukang ... minta maaf yeer ... pasal ambo tak tahu ambo dah TERtembak 2-3 das.. bila di tangok tangok patong nih buat kali ke tiga dan keempat ..yeer lah walau pun dalam keadaan mareh marah tapi masih lagi maniss . hehehe ... View this Fotopage entry
natrah ismail
Latest entry:3D Slideshows
* http://www.youtube.com/watch?v=vB2z6JwuMec ***banyak lagi gambar lom sempat upload,,,nntkannn yer View this Fotopage entry
badang perkasa
Konsert Untukmu Loloq Istana Budaya, Kuala Lumpur Pengarah Muzik Edi Marzuki, mengetuai Orkestra Badan Kesenian Angkatan Tentera & Istana Budaya Persembahan oleh Sifu Dato' M Nasir Persembahan oleh Ali XPDC Persembahan Ratu Rock - Ella Persembahan Oleh Papa Rock & Ratu Rock Tam Spider Ali XPDC Malam terakhir 'Konsert Untukmu Loloq', Istana Budaya, KL. View this Fotopage entry
touch RM go
Latest entry:UAE, Dubai ~BURJ KHALIFA
Burj Khalifa Inauguration. January 04, 2010 http://www.burjkhalifa.ae/(World's Tallest Building) View this Fotopage entry
Burj Khalifa
Mohd Taufiq and Nurfahimah Manchester UK
View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Cakcibao Cakcibao
Latest entry:Bali
View this Fotopage entry
cu yus
Latest entry:Assalamualaikummmmmmmmmmm..........
dah terlalu lama dah tak apdet.... apa angin bertiup hari ni terapdet lah hehehe check pic yg berkurun ( tak ler berkurun sgt pic dlm taun ni gak) ;-) ;-) Aduiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teramat-amat lah rindunyeeeee ngan sahabat2 fp semuaaaaaaaaaaaa View this Fotopage entry
FAZIZAID
Latest entry:Thanksgiving & Raya Haji Celebration
Thanksgiving at Jum's house :) Raya at our house :) View this Fotopage entry
ni lah rumah I...
adzam rasdi
Latest entry:my profession
bismillahhhhhhh............ nak betulkan niat jap........ ;-) ;-) ;-) ok.. semoga segala kerja dan amalan di dunia ini menjadikan kita diredhai al-Khaliq insyaAllah... Aminnn View this Fotopage entry
shakirah kamarrudin
Latest entry:blackbird fly - september
2nd roll from my red blackbird fly. agak berpuas ati walaupon sprockets tak discan skali. (frust sbenarnya. huhu) lokasi - flat pekeliling, kelulut, marang, kg pasir putih enjoy da pics yah. :) View this Fotopage entry
Meorjay Photography
Latest entry:Perkhidmatan Fotografi
------------- ------------- ------------- http://www.fotopages.com/cgi-bin/browse.pl?type=4() Kedudukan http://meorjay.fotopages.com pada 29 Oktober 2009 Ingin mengabadikan kenangan terindah anda? Perkahwinan, Pertunangan, Majlis Harijadi, Outdoor Photoshoot, Family Photoshoot, Kid Photoshoot, Events dan sebagainya. Saya menggunakan studio lighting untuk penggambaran di pelamin, dalam bilik dan acara memotong kek, juga di backdrop (atas permintaan). Jangan berlengah lagi, pastikan anda ... View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
Sue Yusof
Latest entry:Majlis Pertunangan Azim - Aida
Tarikh Pertunangan : 17 Mei 2009 Anak saudara aku dah bertunang juga akhirnya. Pada usia 22 tahun, insyaAllah Azim akan menjadi seorang suami pada akhir tahun ini. Satu usia yang muda bagi aku, tetapi Azim sudahpun dewasa dalam keluarganya apabila dia telah pun berjaya dalam kerjayanya sebagai dealer Celcom bagi daerah Muar. Alhamdulillah semua majlis berjalan lancar. Agak lambat untuk aku upload gambar2 ini disini, aku lebih banyak menghabiskan masa mengupload difacebook pula. Huhu. Bakal ... View this Fotopage entry
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
MOZIHFA HAPPY FAMILY
Latest entry:Nish's Birthday at Cameron Highland
View this Fotopage entry
Phalinn Ooi
Latest entry:Get Over It. He's Dead
Yea yea yeah, shamon, auww!! New York, Circa 1987-88 The Tempurung Kelapa-Head MJ. To My Mum, I'm The Best MJ Impersonator. So, Annie are you ok? Are you ok, Annie? View this Fotopage entry
ali fadzli
Latest entry:KLCC
entah..aku terasa nak upload pic nie...adioss.. View this Fotopage entry
lama dah punya cerita
Latest entry:South-West of England
View this Fotopage entry
Netherlands
Zubye Rusli
Latest entry:Eyes of Grace new look
I present you the new look of http://eyesofgrace.blogspot.com(Eyes of Grace) blog. Kindly take a tour and have a pleasant journey! :-D :-D oh.. btw, mama ada buat CONTEST best jugak for all the viewers.. view the blog for detail, ya!! Don't miss your chance to win a FREE photoshoot with mama. :-) View this Fotopage entry
Mademoiselle Ayu
Latest entry:Abg Apai's Surprise Birthday Party
p.s: Everything was great. People, foods, place. Big thanks to yoyo for hosting such a great event :horay:. Happy birthday bro!! :ty_ty: View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
cneo osman
Latest entry:I moved to .........
Dear all, Please be informed that i moved to http://senyeorita.blog.com See u there . Thanks for everything guys :) regards, cneo osman View this Fotopage entry
suri and I
Fasha Dzolkaphi
Latest entry:NOAH's 3rd BIRTHDAY and and abang pulak kena chicken pox!!
View this Fotopage entry
muni munirah
Latest entry:congratulations Dr Melati, Kent, Ohio
i must admit that my fp skills is rather rusty, this is my 3rd trial to update - as a special tribute to Melati on her success and achievements: all of us in the family are overjoyed and this breaks my almost 2 years silence on the fp so once again to Melati, rashid and anak anak CONGRATULATIONS AND WELCOME HOME :-D ;-) :horay: :flowers: :flowers: :-D ;-) :horay: :flowers: :flowers: [img]http://srv.fotopages.com/2/19624932/welcome-home.jpg[img] View this Fotopage entry
welcome home
fidah Rashid
Latest entry:Salam Aidilfitri
Salam Aidilfitri kawan2...Maaf zahir dan batin View this Fotopage entry
Adam Adnin
Latest entry:Cameron 2008
Actually kami sekeluarga sangat excited bila adik mama yg sorang nih balik ke Malaysia this year..yealah dah 4 thn dia tak balik.last dia balik masa mama kawen on Mac 2004. now mama dah ada Adam & Adnin pun..heheh..mmg rindu sangat! so kira terlepas lah rindu di hati masa dia balik for 2 weeks baru-baru nih. walaupon mmg kejap jerk tapi sangat bermakna lah bagi kami. plan nak pegi cameron ni pun dirancang sbb nak perkenan hajat mak..belum pernah sampai katanya.hehhe..yg pak ngah ni pun sama..last pegi ma... View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
nur ainil
Latest entry:honeymoon! - nexus karambunai, sabah
View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
Adelin Abdul Latib
Latest entry:22 August 2009 - Shahrin Dzulqarnain's 3rd Birthday...
Happy Birthday Adik!! Semoga menjadi anak yang soleh dan dirahmati Allah dunia dan akhirat. Aminnn... View this Fotopage entry
gerimis salji
Latest entry:Selangor : Sungai Congkak
* View this Fotopage entry
Sungai Congkak
Trey tm
Latest entry:Lights Arbiter
I have not quit the photography world...I'm still active over a another site I've just been bz View this Fotopage entry
cik ecah
Latest entry:seriuossaaa~
iye kawan-kawan..cik ecah tak men-men.. SERUIS cik ecah nak PENCEN..huhu.. jadi..dengan ini saye mengumumkan.. bahawasanya.. FP ini akan DITUTUP dengan RASMINYA pada 5.12.2008 :-D bersempena ngan bday cik ecah.. View this Fotopage entry
ishzah hsn
Latest entry:Salam Terakhir
Assalammu'alaikkum Wr.Wb...... Setelah sekian lama di temani anda dalam dunia masakan....terlalu banyak kenangan manis yang dapat di kongsi bersama. Banyak ilmu yang di pelajari bersama. Dan pada hari-hari yang selalu di lalui..tidak semua apa yang kita ingin akan dapat di penuhi seperti yang kita mahukan. Namun begitu terlalu banyak yang ingin di perkatakan. Bersama anda-anda yang sering memberi kata-kata perangsang, mengongsi kegemaran. Yang tiada jemu-jemu berkunjung ke fotopages ini. Ribuan te... View this Fotopage entry
You!
Hanna Isfahani
Latest entry:babies
View this Fotopage entry
Med RHS
Latest entry:Berpindah
Assalamualaikum dan Hi kwn²~ Med dah berpindah rumah ke FB/Google+/Twitter dan Blogspot. Sila la add yer. Blog: http://fotobelogmed.blogspot.com -Med- View this Fotopage entry
Safri aka matsap
maryam huda
Latest entry:good bye for now
dear friends, i will no longer update this fotopages. i had a great time here, but its time to move on. :-) dont worry im still around, u can still find me on flickr or fb. thank you so much for the visits. thank you. thank you and thank you.good bye for now. take care. much love, cikyam View this Fotopage entry
me in my working suit
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Steve Troy
Latest entry:Storms and Sunsets
A little contrast now..........some skies from South Dakota...... View this Fotopage entry
d a y a t S s
Latest entry:Sisterly love
View this Fotopage entry
AUREANAYZ ERICA
Latest entry:ASSALAMUALAIKUM DAN JUMPA KEMBALI
Kami akan mula update semua yg tertinggal selama ini. Kebetulan sejak pulang ke Malaysia terlalu sibuk dan kesuntukan masa. Sesiapa yang berminat dengan busana muslimah sila layari http://ummyfaqihahibni.fotopages.com View this Fotopage entry
nabialishad azin
Latest entry:'umah' baru
Assalammualaikum ... Dengan ini saya merasmikan pembukaan 'umah' baru saya beralamat di http://nabialishad.blogspot.com Sila laa menziarahi saya di sana ye teman sekalian..pembukaan 'umah' baru tu adalah disebabkan saya penat nak membuang sawang di umah ini..byk bebeno..ahahahha.. Namun jangan risau juga..sekiranya saya ada masa..saya akan buang sedikit demi sedikit sawang yg berada di umah ini..heheh tu pun sekiranya rajin la ye..camno nk handle dedua skali kan..ehhe.. Sekian dulu buat masa nih..... View this Fotopage entry
suhaimi mat salleh
Latest entry:comel!
adik nie comel gila..amik candid time wedding client last week :D © www.suhaimisalleh.com All images on this site are under the ownership & copyright of www.suhaimisalleh.com .No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without the permission from the owner. All rights reserved. View this Fotopage entry
Along CaPR
Latest entry:Kursus Fitrah Power
Anjuran: Perbadanan Memajukan Iktisad Negeri Terengganu (PMINT) Lokasi : Bukit Keluang Beach Resort Peserta : 40 orang Kursus Penjernihan Fitrah / Fitrah Power Training "Bersama Membangkitkan Potensi Fitrah" www.fitrahpower.com maklumat / pertanyaan : info@fitrahpower.com View this Fotopage entry
fitrah...
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
Cek Ya Cek Lah
Latest entry:i'm out...
salam... i have moved to a new place; http://cekya.multiply.com thanx for everything, guys. ;-) View this Fotopage entry
sha Kam
Latest entry:Aiman...adik Aina 1yr+
View this Fotopage entry
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
Diella Kaymieman
Latest entry:~ MY ONLINE CAKES ~
........... ~ MY ONLINE CAKES ~ Welcome to Sweet Indulgences Cakes By DIELLA ~ Introducing 'amsweet indulgences' my new URL ~ SIMPLY CLICK DIS ~>> http://amsweetindulgences.multiply.com/(LINK) And wif d new address comes a new name ~ D Biteful Delish Amsweet Indulgences ~ Browse thru our website for more information and a look at sum of our cakes... Check out these goodies I've created to bring u fabulous treats dat u will luv every bite!! ~ We hope u find wat u r looking for... ~ ~ My... View this Fotopage entry
...
Dewi Suratman
Latest entry:Kakak's skool Field Trip : Bumboat Ride by the Merlion Bay
It was one interesting and fun outing for her. Ayah took a day's off juz so he could go (separately) to where kakak & friends & teachers were...and the reason of coz to capture her happy moments.. :-> ..and the scenery surrounding clarke quay... ;-) ..prior to taking the bumboat, the kids enjoyed a ride in the singapore explorer bus.. View this Fotopage entry
naem zaini
Latest entry:New Beginning..
Dah lama giler tak bukak fotopage nih. Saya ni tak consistent orangnya hehe. So for this entry saya letak gambar kawen hari tu. Banyak lagi sebenarnye sebab hari tu ada 2 photographer tapi yang ni je la yang sempat saya upload. Ni dapat bukak fotopage pun sebab baru dapat merasa rumah baru ada internet. Biasanye hubby yang pakai. Takpe hubby skang outstation. He's in Oby&Gyn department now. I'm in Ophthalmology department. So rilex sket. Tu yang bleh bukak internet ni hehe. Kalau tak mesti ada 'orang' tu do... View this Fotopage entry
izhal abdul halin
Latest entry:Ija kawin & Ilm lahir
2.5.2017, 11.08am: Updated 29.5.2009, 8.30pm: Majlis akad nikah antara Afiza 30.5.2009, 5.15am: Fara selamat melahirkan Ilm di hospital Serdang 30.5.2009, 12pm-4pm: Majlis persandingan Afiza (tak de gambar) Alhamdulillah semuanya selamat... Enjoy!!! Fig 8: Mak Cak (Allayarhamah) Fig 9: Ilm lahir Fig 10: Ilm bin Izhal Fig 11: Nadiah Farhanah binti Alfian Fig 12: Tok Wan & Emir Fig 13: Shahmir, Haziq & Shahril Fig 14: Tok Mak, Tok Ayah, Fara Fig 15: Kak Ani, Asfar... View this Fotopage entry
palik deng dang
Latest entry:wedding:firdaus dan farah
skang nie musim cuti sekolah..so byk la org yg kawin-kawin.tiap2 minggu ader jer kenduri.siti jer kawin hari berkerja :-D .minggu lepas 19:08:06 aku pi setiawan untuk amik gamabr wedding..yg kawin tu kawan aku mase duk study dulu.turut bersama aku saudara sinach.pi saje nak cari experience.dgn takder flash dan guna kit lens je ni la hasil nyer...nie pun gambar hari pertama..second day..mintak saudara sinach up.okeh..komen tu byk membantu aku..so sila kan CC. :-D more pictures masuk sinach punyer... View this Fotopage entry
luz macia
Latest entry:happy new year
happy new year.. see ya at http://yiyani.fotopages.com 8-) View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016